Online poker system

De grunnleggende poker strategier er selvsagt de samme, enten det er live eller online. Men det er mange andre pokerstrategier som kan variere mellom live og online poker spill. Disse inkluderer slike ting som skulte motstandere, dette vil selvfølgelig være annerledes i live poker enn på nettet. Det finnes en rekke live-poker spillere som har tro på at de har en stor fordel når de skal spille live, og omvendt.

Men det er ingen tvil om at de som har lært å spille poker på nettet vil ofte ha mer kunnskap om de nyeste online strategiene som stadig er i endring.

Det eksisterer viktige forskjeller mellom hvilke strategier som bør brukes i et online poker spill i forhold til et live spill. Du kan spille mye senere online enn du ville gjort i et live spill, bruke lengre tid på å studere kort og ta avslutninger.

Motstanderne er mye mer aggressive på nettet enn i live spill. Det er ikke mulig å lese deres følelser, kroppsspråk og de kan ikke se deg i øynene. En sjenert bibliotekar som sjeldent ville ha bløffet i et live spill, kan gjerne se, heve og bløffe hver sjanse han får. Det samme konseptet kan bli observert i online chatterom, mennesker er mindre sjenerte på internett enn i virkeligheten.

Spillerne kan også spille færre hender enn de vil gjøre i et live spill. Siden man kan spille flere hender per time (og spille flere bord) blir man gjerne mer tålmodig. Dette har en snøballeffekt, fordi hvis mange spillere folder hendene sine, kan det føre til at andre spillere også kaster hender de ellers vanligvis ville spilt. Dette senker verdien av hendene som spiller godt mot mange motstandere. Det gjelder spesielt midt til lave drakter på kort og noen ganger små par.

De to viktigste begrepene å huske er at online motstandere spiller vanligvis mindre hender og er mye mer aggressive.

onlinepoker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*