Online poker tips

Untitled-1

Her er noen fornuftige regler du kan følge når du skal spille online video poker hos Casumo feks. Du bør alltid se nøye på kortene dine før du spiller. Studer kortene du har fått utdelt om og om igjen. Du kan ta deg god tid på nettet fordi du ikke er ansikt til ansikt med en forhandler eller andre pokerspillere.

Du trenger å bestemme hvilke kort du vil beholde, og når. En gjennomgang av hva som er en vinnende hånd er viktig. Sjekk alltid spillereglene for å finne ut om det aktuelle spillet betaler ut på et par. Noen spill som for eksempel Jacks eller Better betaler bare på et par høyere enn Jack. Å vite hva du kan vinne er alltid bedre enn å gjette hva du kan vinne!

Aldri hold på en kicker sammen med et par, dette reduserer mulighetene dine.
Aldri trekk fire kort hvis du kan trekke tre til en royal flush.
Ikke bryt en flush selv om du kan trekke en til en straight flush.
Alltid bryt en flush for å trekke til en royal.
Aldri bryt en straight for å trekke til en straight flush.
Aldri trekk fem hvis du har en jack eller bedre.
Ikke hold på en tier for en fire-korts trekk.

Spill hver hånd som et helt nytt spill. Prøv å glem den siste hånden som ble spilt. Spillet har ingen minne om den siste hånden, så fokuser på neste spill.

Ikke spill når du er sliten. Når du spiller i lange perioder er det lett å falle inn i en transelignende tilstand og bli sliten, noe som vil påvirke beslutningene du gjør. Når dette skjer, stopp og ta en pause for å holde hjernen frisk og klar for hver avgjørelse.

Øvelse gjør mester . Jo mer du spiller, jo bedre blir du. Å lære hvilke kort du bør beholde og hvilke kort du bør kaste er svært viktig for grunnleggende strategi og for å kunne vinne. Ettersom du blir mer erfaren på dette, vil du lære hvor og når du skal ta de rette sjansene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*